Linn: Tallinn
JA VEEL

Kena pakkumine «Heimdall» poest - kaks stiilset UGGI paari ühe paari hinnaga + kingitus igale ostjale mille hind on 32 EUR!

Räägi oma sõpradele
Pakkumine on läbi!
Allahindlus 50%
Kupong kehtib kuni 31.03.2011

Ostetud 20 Kupong(i)

Hind: 5.00 € / 78 EEK

Tingimused

• Kupong kehtib kuni 31.03.2011

• Kupongi hind: 5 EUR, kupong annab võimaluse ostes ühe saapade paari poest "Heimdall", teise saada tasuta+kingitus kuni 32 EUR;

• Saapade hind on 89EUR kuni 399EUR;

• Ostes ühe paari, kupongi omanik saab teise paari(sama hinnaga, või odavam) tasuta;

• Üks inimene võib osta piiramatus kogustes kuponge;

• Kupong ei kehti koos teiste soodustuste ja allahindlustega;

• On olemas järgmised suurused:naiste: 35-41meeste: 40-45

• "Heimdall" poe aadress: Gonsiori 2, Tallinna Kaubamaja, Galeriis, 1 korrusel, tel. 6412200

• Tööaeg: E - P 9:00-21:00


Informatsioon

Heimdall boots – see on kõrgete stiili- ja kvaliteedistandardite järgi toodetud naturaalsest lambanahast ja karusnahast naiste- ja meestejalatsid, mis on tuntust kogunud terves maailmas nii noorte kui ka eakamate inimeste seas.

Toodetakse mugavaid, esmapilgul lõbusaid ja naljakaidki, kuid väga sooje ja praktilisi ehtsast austraalia lambanahast saapaid, milles on ühendatud esmaklassiline tehnoloogia ja Austraaliale omane kvaliteet ja keskonnasõbralikkus.

Heimdall uggs saabastes ei pea sa talvel külmetama ja oled omanäoliselt stiilne aastaringselt, nii kevadel, suvel kui sügiselgi.

Milles peitub Heimdall boots jalanõude populaarsuse saladus?

•Tänu Austraalias loodud unikaalsele Termo-Fit tehnoloogiale ei ole jalanõudega talvel külm ega suvel palav. Nad omandavad tunni jooksul su talla kuju ja pakuvad sulle igapäevasel kandmisel enneolematut mugavust.


•Naturaalne lambakarusnahk omab unikaalset võimet, tänu millele ta palavaga jahutab ja külmaga soojendab. Lisaks sellele mugavus, mida pakuvad sulle ainult need jalanõud.

•Iga paar on valmistatud käsitsi, ökoloogiliselt puhtast ja hingavast materjalist. Kasutatakse ainult naturaalset kahepoolset austraalia lamba nahka ning naturaalsest kautšukist toodetud kerget ja mugavat talda.

•Need jalanõusid võid kanda igal ajal ja igal pool. Võid sobitada neid teksadega, seelikutega, retuusidega, lühikeste ja pikkade pükstega kas koos ülerõivastega või ilma. Toodetakse lai mudeli- ja värvivalik lubavad sul tunda end moekana ja tänapäevaselt stiilsena.

Kergus, mugavus ja stiil – need on Heimdall uggs jalanõude põhiomadused.

Tänase seisuga peavad paljud trenditeadlikud inimesed üle maailma need jalanõusid jalanõude etaloniks, omades tehnoloogilisi saladusi konkureerivate tootjate ees. Loomingulisus, innovatsioon, kunstilisus, vaimsus, intuitsioon, julged otsused, kõrge kvaliteet, esmaklassilised materjalid ja stiil! Need pole ainult sõnad. Mugavus ja vaimne energeetika ümbritsevad Heimdall boots jalatseid!

Alusta päeva koos Heimdall boots!

Ugg, ugi, uggi sai jalatsina üle maailma tuntuks tänu oma soojapidavusele, kvaliteedile, mugavusele ja stiilile.

Rohkem kui sada aastat tagasi vallutasid nad Austraalia, kuid ülemaailmse populaarsuse saavutasid nad eelmise sajandi lõpus, pärast seda, kui nad avastati Ameerikas. Kõigepealt armusid neisse California surfarid, kes veest välja tulles oma jalgu nendega soojendasid, pärast aga kõik Hollywood’i staarid. Tänaseks on uggi’d saavutanud ultramoodsa aksessuaari staatuse. Neid toodavad paljud firmad, kuid kvaliteetseiks saab pidada vaid väheseid. Usalda ülemaailmselt tunnustatud kvaliteeti, usalda Heimdall uggs kvaliteeti!


 «Heimdall»

 Gonsiori 2, Tallinna Kaubamaja, B Galerii, 1 korrus

 Tel.: 6412200

 Tööaeg: E-P 9:00-21:00


Video

TXT_NO_VIDEO